Sted:
Konferansesalen på Brønnøysund videregående skole
Tid:
Torsdag 11. mai 2017 kl. 10:00 – 17:00
Pris:
1 600,00

 

Hvordan bruke lidenskapen i jobben, spør Ragnhild Lund Ansnes, tidligere kjent fra NRK-program som «Balsam» og «Kveldsåpent».
Ragnhild har kartlagt mellomlederen i fotballverden, kapteinen på laget. 16 Liverpool-kapteiner har delt sine erfaringer om motivasjon, lagbygging, kommunikasjon og ledelse med Ragnhild.
På Ramtindkonferansen får du et foredrag tettpakka av engasjement og nettopp lidenskap.  

Roger Ingebrigtsen leder Agenda Nord-Norge (ANN), som skal bidra til at de nordnorske aktørene sammen når verdensklasse, og til å utvikle landsdelens stemmer.
Nordnorsk struktur, næringsliv og identitet er aktuelt som aldri før.

Årets konferansier er Tore Strømøy, best kjent fra NRK-suksessen Tore på Sporet. Tore er journalist, programleder og forfatter, og han har flere suksesser bak seg:
Han har vært Norgesmester i kappgang hele 12 ganger. 

Som vanlig byr Ramtindkonferansen på ”Den lokale suksesstimen”, der Sør-Helgelendingene slipper til og forteller hvordan de tenker, jobber og lykkes. Mat, kultur og mingling er det også tid til.

Flere lokale aktører samarbeider om Ramtindkonferansen:
Disse er Brønnøysundregistrene, Helgeland Sparebank, Sparebank 1 Nord-Norge, Torghatten ASA, Brønnøysunds Avis, Brønnøysund Elektriske, Brønnøy Næringsforum og Nordnorsk Kommunikasjon.

 

 

Påmeldingsfrist er 12. april 2017. Etter denne dato er påmeldingen bindende.